Kapergasten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kapergasten af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Kapergasten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Kapergasten” fortæller historien, der kommer efter det store slag i 1807, hvor København mistede sin flåde. I kølvandet på slaget sejler et antal kapere ud for at forstyrre og terrorisere søfarten i Østersøen og samtidig hævne deres nederlag. I centrum for de dramatiske og spændende begivenheder er den kvindefjendske og kvindebedårende Lars Vind.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.