Arbejde og fornøjelse / Gammel kærlighed ruster ikke / Et lys i mørket Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Arbejde og fornøjelse / Gammel kærlighed ruster ikke / Et lys i mørket af Barbara Dunlop

Barbara Dunlop


Arbejde og fornøjelse / Gammel kærlighed ruster ikke / Et lys i mørket


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Arbejde og fornøjelse
Juliet Parker vil redde sin bedstefars restaurant. Desv&aelig-rre er den succesfulde restaurat&oslash-r Caleb Watford ikke kun hendes konkurrent, han er ogs&aring- vildt sexet! Hvad kunne v&aelig-re mere perfekt end at forhandle med fr&aelig-k forf&oslash-relse?

Gammel kærlighed ruster ikke
Sofia Bingham og Eric Jenner var venner, da de var b&oslash-rn. Deres forskellige baggrunde dengang, hvor hun var hushj&aelig-lpens datter og han s&oslash-n af huset, lod ikke til at betyde noget. Men nu er situationen en anden …
Et lys i mørket
Riley g&oslash-r aldrig noget overilet. Heller ikke, da han flytter ind ved siden af sin eksk&aelig-reste Kate. Det eneste han &oslash-nsker sig er, at f&aring- Kate tilbage, og han har i hemmelighed udt&aelig-nkt en plan for at opn&aring- det.