Syndens datter Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Syndens datter af Victoria Holt

Victoria Holt


Syndens datter


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Netop som Noelle Tremaston føler, at nu har hun fundet sit livs kærlighed i den charmerende og velhavende godsejersøn Roderick Claverham, kommer en grum hemmelighed for dagens lys – og Noelle må hovedkulds forlade sin elskede og forsøge at bygge en ny tilværelse op i udlandet.Men vil det lykkes for Noelle at frigøre sig fra fortidens lange skygger?
Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.