Teatrets omrids Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Teatrets omrids af Jens Kistrup

Bogreolen.dk


Teatrets omrids


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jens Kistrup arbejdede som kulturjournalist og teaterkritiker i mere end et halvt århundrede. I værket “Teatrets omrids” giver han et indblik i vigtige forestillinger, vidunderlige skuespilspræstationer og afgørende instruktioner gennem den sidste halvdel af det 20. århundredes danske teater på de københavnske scener.
Den danske forfatter og teaterkritiker Jens Kistrup (1925-2003) gjorde kulturlivet til centrum for sit liv. Allerede i 1946 begyndte han at skrive anmeldelser for Berlingske Tidende, i årene 1956-1964 var han kronikredaktør, og fra 1992 og frem til sin død arbejdede han som teaterkritiker for Weekendavisen. Kistrup har desuden udgivet flere bøger om teatrets verden (“Teatrets omrids”, 2000) og samlinger af klummer (“Forvirringens tid”, 1965).