Takt og tone Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Takt og tone af Julia Justiss

Julia Justiss


Takt og tone


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Takt og tone
Ellie Parmenter er endelig sluppet ud af rollen som kurtisane, og nu vil hun leve resten af livet alene og fylde sine dage med at undervise unge piger, der kommer fra en d&aring-rlig baggrund. For Ellie er det yderst vigtigt at holde sin sti ren og blive s&aring- respektabel, som det er muligt for en tidligere kurtisane.
Christopher Lattimar har set sine tre venner finde sig hver en hustru og &aelig-gteskabelig lykke. S&aring- trods hans liv som inkarneret ungkarl og libertiner vil han nu selv fors&oslash-ge sig med &aelig-gteskabsmarkedet. Det eneste problem er bare, at han ikke har begreb skabt om, hvordan man geb&aelig-rder sig i det bedre selskab.
Og her m&oslash-des Ellie og Christopher s&aring-. Vil det lykkes hende at opl&aelig-re Christopher til at blive en respektabel og passende &aelig-gtemand for en uskyldig ungm&oslash-, eller vil deres gensidige tiltr&aelig-kning f&oslash-re dem ud p&aring- lidenskabens afveje?