Kys og kram Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kys og kram af Hans-Eric Hellberg

Hans-Eric Hellberg


Kys og kram


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Når man når en vis alder begynder de ellers tidligere mærkelige piger at blive langt mere interessante – de er tit stadig mærkelige, men på en helt ny måde. Det er i hvert fald, hvad den 13-årige hovedperson i første bind af serien “Kys og kram” finder ud af.Men han finder også ud af, hvordan det er at være sammen med en pige – sådan helt uden tøj på.Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række børnebøger, hvoraf mange er oversat til dansk.Hellberg har sat sig som mål at skrive børnebøger, han selv ville have læst, da han var barn. Bøger der handler om rigtige børn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er børn, der står imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formår at beskrive deres tanker og følelser om livet, døden, kærligheden, venskaberne og ensomheden, så karaktererne bliver levende for læseren.
Serie om teenagedrengen Jonnie, der opdager, hvor spændende piger i virkeligheden kan være, selvom det ikke altid fører noget godt med sig.
“Kys og kram” er en serie om kærlighed, forelskelse, familie og venskaber.