Karen Blixen superstar. Glimt af det litterære liv i mediealderen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Karen Blixen superstar. Glimt af det litterære liv i mediealderen af Hans Hertel

Bogreolen.dk


Karen Blixen superstar. Glimt af det litterære liv i mediealderen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Litteraturprofessor Hans Hertel ser nærmere på den litterære kulturs vilkår i årene fra 1950‘erne til 1990‘erne, hvor store teknologiske landvindinger vendte op og ned på vores tilgang til bøgerne. “Karen Blixen superstar” rummer små 100 artikler om bøger og bogfolk.
Hans Hertel (f. 1939) er en dansk forsker, forfatter og kritiker. Han var professor i nordisk litteratur 1980-2009, og sideløbende har han været litteraturanmelder – først ved Information og siden ved Politiken. Hertel er forfatter til flere bøger og var desuden redaktør på “Verdens litteraturhistorie”, der udkom i syv bind fra 1985-95. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-prisen (1985), Søren Gyldendal-prisen (1996) og Publicistprisen (2005).