Louise og øksemorderen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Louise og øksemorderen af Claes Johansen

Claes Johansen


Louise og øksemorderen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Michael tog øksen og holdt den op i luften. Louise så ham lige ind i øjnene – og så blev hun pludselig usikker. Måske var det alligevel bare noget, hendes storebror gjorde for sjov. Måske var han virkelig blevet sindssyg af at se alle de gyserfilm.‘Aarrrgh!” råbte Michael pludselig.Hånden med øksen begyndte at dirre.Louise skreg.”Louises storebror, Michael, har set for mange gyserfilm. Nogle gange lader han, som om han hedder Mik, og så jagter han Louise og piner og truer hende. En dag, de er alene hjemme, går Mik helt amok. Men heldigvis finder Louise ud af, hvordan hun skal hævne sig…Den danske forfatter Claes Johansen (f. 1957) debuterede i 1986 med “Frygtelige Vera og andre noveller”. Sidenhen er det blevet til et væld af bøger, der strækker sig over genrer som børnebøger, historiske romaner, noveller, voksenbøger og romaner.