Børnenes bog om skildpadder og akvariefisk Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Børnenes bog om skildpadder og akvariefisk af Bent Jørgensen

Bent Jørgensen


Børnenes bog om skildpadder og akvariefisk


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I “Børnenes bog om skildpadder og akvariefisk” kan du læse og lære alt muligt om forskellige skildpadder og akvariefisk. Hvad er værd at vide om skildpadder, før man anskaffer sig en som kæledyr, og hvad er forskellen egentlig på en sumpskildpadde og en landskildpadde? Hvad skal man være opmærksom på, når man køber akvarie, og hvad skal man vide, før man får akvariefisk?Bent Jørgensen (f. 1933), dansk zoolog og forfatter. Jørgensen blev uddannet zoolog i 1965 og har siden arbejdet for både Zoologisk Museum og Zoologisk Have, hvor han var direktør i perioden 1979-1994. Bent Jørgensen blev folkeligt kendt for sit store engagement inden for formidling af dyr og dyreliv til både børn og voksne, hvilket gav udslag i både bøger og radio- og tv-programmer.