Slægt skal følge Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Slægt skal følge af Frode Jakobsen

Frode Jakobsen


Slægt skal følge


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I “Slægt skal følge” ser den 83-årige Frode Jakobsen tilbage på et langt liv. Et liv fyldt med store oplevelser i et århundrede, der var præget af kontinuerlig forandring og konstant politisk uro. Jakobsen fortæller blandt andet om barndommmen og ungdommen, om drømme og politiske skuffelser og om tiden under besættelsen og de intense år efter anden verdenskrig, hvor uroen stadig ulmede.Frode Jakobsen (1907-1997), dansk politiker, modstandsleder og forfatter. Medstifter af foreningen Dansk Studiering, som i 1943 blev omdannet til en illegal organisation, der spillede en stor rolle i modstandsbevægelsen under anden verdenskrig. I 1945 blev han valgt for Socialdemokratiet, hvor han var MF indtil 1973. Jakobsen har desuden udgivet en række bøger, der fortæller om hans erindringer og erfaringer fra sine mange år i politik.