Ni kwana – mysteriernes mester Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ni kwana - mysteriernes mester af Louis L'amour

Louis L’amour


Ni kwana – mysteriernes mester


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jubal Sackett var søn af Barnabas Sackett, den første i slægten, der kom til Den Ny Verden. Jubal frygtede intet menneske og veg ikke tilbage for noget, og hans ubøjelige vilje førte ham tværs over det enorme og barske nordamerikanske kontinent til steder, hvor ingen hvid mand før havde været.Jubal Sackett levede og kæmpede blandt indianerne og gav næring til legenden om en magtfuld medicinmand, som indianerne kaldte Ni‘kwana, mysteriernes mester. Og sammen med Itchakomi, den stolte Natchee-prinsesse, banede han den vej, som hans efterfølgere ville komme til at følge.
Louis L‘Amours uforglemmelige storværk om Sackett-familiens liv i Amerika i perioden 1600-1879. Hvert bind kan læses for sig.
Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og hans løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.