Mesterværket Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mesterværket af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Mesterværket


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Endelig havde skæbnen givet ham chancen for at male netop det billede, som kunne sikre hans fremtid. Hvis han vel at mærke solgte det til den helt rigtige køber … Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemme, 1983
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.