Liv og død i Ostia, Pompeji og Herculaneum Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Liv og død i Ostia, Pompeji og Herculaneum af Hans Gregersen

Hans Gregersen


Liv og død i Ostia, Pompeji og Herculaneum


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Livet i oldtidens Romerrige var både hårdt og storslået, dramatisk og ubarmhjertigt. En stor del af den viden, vi har om Romerriget, kommer fra udgravningen af byerne Pompeji og Herculaneum, der i år 79 blev dækket af lava, da Vesuv gik i udbrud, og byen Ostia, der langsomt gik i forfald og blev dækket af sand og græs. Hans Gregersen fortæller om de tre byer, og hvordan livet har set ud for deres indbyggere.
Hans Gregersen (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har flere gange taget orlov fra arbejdet som skolelærer i Solrød og Sæby for at researche sine bøger. Gennem tiden er det blevet til over 60 bøger om vidt forskellige emner. Hans Gregersen har både skrevet biografier, børne- og ungdomsbøger, rejsebøger samt historiebøger for børn og voksne.