Fodtrin på trappen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fodtrin på trappen af Willy Corsari

Bogreolen.dk


Fodtrin på trappen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Efter at have kæmpet sig op igennem hierarkiet er han nu blevet manden, der ser ud til at have alt: en strålende stilling, en blændende formue, et stort hus i udkanten af byen og en smuk hustru, der ser op til ham og elsker ham.Men under overfladen truer modstanden, og han ved det godt. Fortrolig med det attentatforsøg, som han har udsigt til på grund af sin position. Måske endda lidt for fortrolig …Willy Corsari (1897-1998) var en belgisk forfatter. Hun fik sin litterære debut i 1927 og udgav siden adskillige romaner helt frem til starten af 1970‘erne. Flere af Corsaris romaner blev oversat til dansk, heriblandt “Illusion” fra 1953.