Drama pГҐ Stillehavet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Drama pГҐ Stillehavet af Charles Williams

Bogreolen.dk


Drama pГҐ Stillehavet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Harry Goddard overlever med nГёd og nГ¦ppe et dramatisk skibsforlis midt ude pГҐ Stillehavet. Alt hГҐb lader til at vГ¦re ude, da han til sit store held bliver samlet op af den gamle fragtdamper S.S. Leander, der er pГҐ vej til Filippinerne. SГҐ vidt Harry ved, er der kun nogle fГҐ passagerer og en harmlГёs last om bord. Det viser sig imidlertid, at det nok havde vГ¦ret mere sikkert, om Harry var blevet i vandet…
Den texasfГёdte amerikanske forfatter Charles Williams (1909-1975) fik sin litterГ¦re debut i 1951 med romanen “Hill Girl”, der solgte mere end en million eksemplarer. Herefter udgav Williams stribevis af romaner, og han bliver af mange vurderet som en af sin tids bedste krimiforfattere. Adskillige af Williams‘ film blev desuden filmatiseret til enten TV eller det store lГ¦rred i bГҐde USA, Frankrig og Australien.