Strejftog til lykkelige dage Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Strejftog til lykkelige dage af Mette Fog Pedersen

Bogreolen.dk


Strejftog til lykkelige dage


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Fra sin sygeseng ser Mette Fog Pedersen tilbage på et langt liv med glade og lykkelige minder. Vi kommer blandt andet med på tur til Sønderskoven efter liljekonvaller, til Haderslev midt i julehandlen og på ferie i Norge. Trods sygdommen myastenia gravis, der lænkede hende til en hospitalsseng de sidste 12 år af hendes liv, bevarede Mette Fog Pedersen sin optimisme og sin respekt for livet til det sidste, hvilket også skinner igennem i “Strejftog til lykkelige dage”, der udkom i 1976 kun et år før hendes død.
Mette Fog Pedersen (1911-1976) var en dansk højskolelærer og forfatter. I 1964 blev hun ramt af sygdommen myastenia gravis, der lænkede hende til en hospitalsseng de sidste 12 år af hendes liv. Herfra skrev hun, med hjælp fra sine hospitalsvagter, otte bøger med erindringsstof og livsbetragtninger.