Stammekrigen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Stammekrigen af Mogens Hoff

Mogens Hoff


Stammekrigen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Historien om “Stammekrigen” følger den 12-årige Elim, der lever sammen med sin familie som en del af den afrikanske Turkanastamme.Bogen beskriver de dramatiske begivenheder, som Elim må gennemgå, da hans mor og søster bliver bortført. Situationen efterlader Elim splittet: på den ene side brænder hævngerrigheden i ham, men på den anden side ulmer foragten for en meningsløs død.Mogens Hoff (1934-2008), dansk maler, grafiker og forfatter. Værnede særligt om naturen og mennesket i sine malerier og lavede både portrætter og landskabsmalerier. Mogens Hoff har i sit forfattervirke blandt andet udgivet illustrerede bøger og skrevet både romaner og børnebøger.