Skovbrand Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Skovbrand af Carsten Juul

Bogreolen.dk


Skovbrand


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvordan ville du reagere, hvis du blev fanget midt i en eksplosiv skovbrand?
Det skete for Carsten Juul, da han som teenager med en kammerat vandrede i Blue Mountains i Australien. Vennerne overlevede på mirakuløs vis flere dage i branden, bl.a. ved at søge mod en nærliggende flod, og det er nu blevet til en nærværende, dramatisk og inspirerende fortælling om venskab og sammenhold.
SKOVBRAND er en del af en ny serie af non-fiktion fortællinger under overskriften “En sand historie”. Bøgerne kan læses hver for sig, men har det tilfælles, at de fortæller almindelige menneskers ualmindelige oplevelser eller gerninger. Derfor er de oplagte bøger til folk, der elsker historier fra virkeligheden.