Peter Pirat ved verdens ende Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Peter Pirat ved verdens ende af Rune Fleischer

Billedbøger


Peter Pirat ved verdens ende


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Findes der noget værre end at være ved at komme i problemer ved verdens ende?Det finder Peter Pirat og resten af mandskabet på piratskibet snart ud af, og så bliver gode råd dyre.Heldigvis er doktor Plim ombord, og han plejer at komme med gode ideer, der kan redde dem alle sammen.
Peter Pirat er både titlen på en letlæselig børnebogsserie for de yngste og samtidig navnet på en ganske finurlig, men eventyrlysten pirat. Serien fortæller om Peter Pirats mange spændende og sjove eventyr på de syv verdenshave.
Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen “Eventyret om den vidunderlige bronce” (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.