Jeg dræber HENT DANSK Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jeg dræber af Giorgio Faletti


Jeg dræber


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2
txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 10/2015
ISBN: 393049332323
Sider: 231
Dimensioner: 1.1 mb
Læse Online:222
Hent bøger:222

I Monte Carlo stedet for de rige og berømte modtager radio-Dj’en Jean-Loup Verdier et opkald fra en ensom mand som i æteren forkynder at han har til hensigt at dræbe:- Jeg er ude af stand til at sove om natten fordi mit onde ikke helmer et øjeblik…- Og hvad gør du så om natten for at komme over ‘dit onde’? snappede Jean-Loup ham lidt utålmodigt af.Svaret lod vente på sig og da det til sidst faldt kom det som når en ting langsomt bliver viklet ud af flere lag papir.- Jeg dræber…Samme nat bliver den berømte racerkører Jochen Welder og hans ligeså berømte kæreste skakspilleren Arijane Parker myrdet på grotesk vis. Begges ansigter er fjernet af drabsmanden. Lidt efter lidt går det op for politiet i Monaco Sûreté Publique at en brutal og yderst intelligent seriemorder er løs i Monte Carlos gader.Efterforskningen ledes af kriminalkommissær Nicolas Hulot. Hans gamle ven FBI-agenten Frank Ottobre som er på orlov i Monaco for at komme sig over sin kones død bliver mod sin vilje draget ind i efterforskningen. Den amerikanske militærgeneral Nathan Parker far til den myrdede Arijane indleder hævngerrigt sin egen jagt på morderen. Gåderne er mange: Hvorfor skræller morderen ansigts- og hovedhuden af sine ofre? Hvad er det der driver ham? Og ikke mindst hvem er han?Giorgio Faletti er blevet sammenlignet med Ken Follett og Tom Clancy. Jeg dræber er hans debutroman og den har i hjemlandet Italien solgt flere end 3 millioner eksemplarer. De internationale filmrettigheder er solgt til producenten bag succeser som Det femte element The Blair Witch Project og Hannibal.Copyright © Baldini Castoldi EditoreOversat af Jytte Lollesgaard fra Io uccido.spændende bøger seriemordere selvtægtFil størrelse: 806483 KBIndlæst af: Peter Bøttger

Pris bøger:

Jeg dræber.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)

Jeg dræber.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Jeg dræber.epub

Jeg dræber.pdf

Jeg dræber.audiolibro

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Jeg dræber til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Jeg dræber PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Jeg dræber PDF Epub;
Gratis hent 2 Jeg dræber AWZ e-bog;
ebook free 3 Jeg dræber TXT e-bog;
Læse Online GRATIS 4 Jeg dræber epub awz;
Læse Online GRATIS Jeg dræber MOBI Doc Fb2;
ebook Jeg dræber Docx mobi;
ebook Jeg dræber PDF Doc;
Læse Online Jeg dræber Docx DJVU ;
ebook Jeg dræber Djvu Mobi;
Hent Jeg dræber Epub Txt ;
Gratis hent Jeg dræber doc fb2; Hent Jeg dræber docx fb2;
hent Online Jeg dræber FB2 EPUB ;
bøger Dansk Jeg dræber Pdf MOBI;
Download ogg Jeg dræber PDF e-bog ;
Læse GRATIS Jeg dræber TXT bogen;
ebook bøger Jeg dræber boken Fb2 ;
Hent Dansk Jeg dræber e-bog Fb2;
Hvor kan jeg Jeg dræber download bogen?
bibliotek Jeg dræber læses online
Jeg dræber torrent uden registrering
Jeg dræber læse pdf på ipad
Jeg dræber online gratis lovligt
læse bøg Jeg dræber txt
Jeg dræber e-bog gratis
digitaliseret Jeg dræber pdf
Jeg dræber nettet
købe Jeg dræber billige
leje Jeg dræber epub
elektronisk Jeg dræber mobi
download Jeg dræber pdf gratis om Dansk
Jeg dræber free ebook
lytte til Jeg dræber audiobook mp3
Jeg dræber læses online
lydbog Jeg dræber gratis ogg
Jeg dræber djvu
.ISBN

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *