Glohede følelser/Dobbeltroller/Janes hemmelige mission Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Glohede følelser/Dobbeltroller/Janes hemmelige mission af Michelle Celmer

Michelle Celmer


Glohede følelser/Dobbeltroller/Janes hemmelige mission


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Glohede følelser
Gnisterne mellem Sophie Prescott og Clay Everett er glohede. Da de f&aring-r muligheden, slipper de alle t&oslash-jlerne for en enkelt nat. Men s&aring- opdager Sophie at hun er gravid, og ikke nok med det, hun bliver ogs&aring- afpresset.
Dobbeltroller
Da hollywoodstjernen Chiara Ferans ry trues af en skandale har hendes manager en plan: Hun skal fake en romance s&aring- sladderpressen fokuserer p&aring- noget andet. Det er oplagt at bruge stuntmanden Nick, han er hot, og har en krop, som f&aring-r kvinder til at dreje hovedet – det helt perfekte valg.
Janes hemmelige mission
Western Oils driftschef, Jordan Everett, er fast besluttet p&aring- at afsl&oslash-re alle Jane Monroes hemmeligheder. Men er det i virkeligheden playboyen, der bliver f&oslash-rt bag lyset?