MistГ¦nkt – Bind 1 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mistænkt - Bind 1 af Lynda La Plante

Bogreolen.dk


MistГ¦nkt – Bind 1


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det er ikke nemt for Jane Tennison at blive chef for en flok mandschauvinistiske, afdankede politimГ¦nd, der ikke lader hendes rang stГҐ i vejen for at chikanere hende. Da en sag om grov mishandling og mord pГҐ en prostitueret ryster London, trГ¦der hun ikke desto mindre i karakter og beviser, at hun er mindst lige sГҐ hГҐrd og dygtig som selv den bedste mandlige kollega.”MistГ¦nkt” er Lynda la Plantes mesterstykke. BГёgerne er blevet lavet til en populГ¦r tv-serie med Helen Mirren i hovedrollen, som er blevet vist i flere lande i Europa.
Lynda La Plante (fГёdt Lynda Titchmarsh, 1943) er en engelsk forfatter, der har skrevet bГҐde romaner og manuskripter til tv-serier. Hun er sГ¦rligt kendt for manuskriptet til den engelske krimiserie “Prime Suspect” (“MistГ¦nkt”) med Helen Mirren i hovedrollen. Lynda La Plante har skrevet inden for mange forskellige genrer, og flere af hendes bГёger er blevet internationale bestsellere.