Ørslevdigte Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ørslevdigte af Poul Larsen

Poul Larsen


Ørslevdigte


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Menneskene er væk / for en tid / men træerne glider frem / markerne er opsøgende / og duften af hyld / trænger sig på.”Således lyder et udsnit af forfatter Poul Larsens digt “På cykel” fra digtsamlingen “Ørslevdigte”, der består af 41 digte inspireret af Larsens adskillige ophold på Ørslev Kloster i årene mellem 1990 og 2005.Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen “Bare Digte” og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.