Sorte Sigurd og Troldkongen fra Trulsabygget Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sorte Sigurd og Troldkongen fra Trulsabygget af Claus Bork

Claus Bork


Sorte Sigurd og Troldkongen fra Trulsabygget


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Sixten på 10 og Lotus på 8 skulle egentlig bare på juleferie hos deres farfar i Sverige – men før de får set sig om, er de hvirvlet ind i et mysterium, der trækker tråde tilbage til dengang, deres far var barn og blev ven med ravnen Sorte Sigurd. Nu bliver Sixten og Lotus involveret i en ældgammel strid mellem eventyrlige væsener. En portal er blevet åbnet ved Næsset, og ud strømmer en hær af trolde på jagt efter en hvid elgkalv med magiske kræfter. Med hjælp fra en fortabt nisse, en berømt troldmand, en storrygende teenagedrage og en temmelig flabet ravn må børnene nu tage kampen op med Troldkongen fra Trulsabygget …Den danske forfatter Claus Bork debuterede i 1986 med trilogien “Regnbuebøgerne” og har sidenhen udgivet et væld af både voksen- og ungdomsbøger.