Lykkens amulet /Kirurgen hun aldrig glemte Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lykkens amulet /Kirurgen hun aldrig glemte af Melanie Milburne

Melanie Milburne


Lykkens amulet /Kirurgen hun aldrig glemte


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Lykkens amulet
Sheik Tariq al Askeba f&aring-r straks f&oslash-lelsen af, at den nyankomne australske b&oslash-rnel&aelig-ge Lila Halliday vil skabe r&oslash-re i andedammen i mere end en forstand. Rundt om hendes hals h&aelig-nger nemlig den amulet, der er blevet stj&aring-let fra hans familie for mange &aring-r siden. Desuden er hun uimodst&aring-elig smuk. Lilla, som er ankommet til Karuba for at finde sine r&oslash-dder, er overrasket over den uro, hun skaber i paladset. Og som om den ikke var nok, kommer Tariq ogs&aring- med et forslag, der mildest talt forbl&oslash-ffer hende …

Kirurgen hun aldrig glemte
For doktor Michaela Landon er romantik og forhold en by i Rusland. Hendes karriere kommer altid f&oslash-rst. I hvert fald indtil et kendt ansigt dukker op p&aring- St. Benedict&rsquo-s hospital &ndash- det samme ansigt, der knuste hendes hjerte flere &aring-r tidligere og det er ikke blevet mindre flot med &aring-rene! Den legendariske neurokirurg, Lewis Beck, og hans foruroligende charme udfordrer &oslash-jeblikkeligt Mikkis k&oslash-lige, afm&aring-lte facade. Arbejdsdagene er lange, og n&aelig-tterne endnu l&aelig-ngere &ndash- hvordan skal hun kunne blive ved med at ignorere den pirrende tiltr&aelig-kning og manden, hvis kys hun aldrig har glemt?