Claus som cowboy Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Claus som cowboy af Peter Jerndorff-Jessen

Peter Jerndorff-Jessen


Claus som cowboy


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Claus som cowboy” fortæller om livet på en stor kvægfarm, som det opleves af en dansk dreng, der får lov at arbejde som cowboylærling hos sin onkel i Arizona. Vi følger Claus fra det øjeblik, han begynder som grønskolling blandt de erfarne kvæghyrder, indtil han har vundet deres respekt ved sin færdighed som rytter og lassokaster.Men Claus oplever meget andet end det daglige liv på farmen. Sammen med en ung mexicansk apacheindianer, en ung cowboy fra Texas og hans søster kommer Claus ud for en række spændende eventyr i Arizonas vilde bjerge og i en gammel, forladt indianerby.
Bøgerne “Claus som cowboy” og “Claus i Texas” følger en dansk dreng, der arbejder som cowboy i USA.
Peter Jerndorff-Jessen (1900-1993) var forfatter, journalist og oversætter. Han voksede op i et borgerligt hjem på Frederiksberg, men rejste efter studentereksamen til Argentina, hvor han opholdt sig i første halvdel af 1920‘erne. Derefter vendte han hjem til Danmark for at studere engelsk og idræt. Jerndorff-Jessen begyndte at skrive ungdomsjournalistisk i slutningen af 1920‘erne og udgav sine første romaner på Drengebladets Forlag i begyndelsen af 1930‘erne. Han skrev primært bøger med raske, eventyrlystne drenge i hovedrollen, men sent i livet udgav han også en biografi om den franske digter Cyrano de Bergerac, som han havde arbejdet på gennem mange år.