Yogaselfie #5 – Åndedrætsterapeuten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Yogaselfie #5 - Åndedrætsterapeuten af Anders Haubart Madsen

Asker Ravn


Yogaselfie #5 – Åndedrætsterapeuten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hos Nethe Holme kan man opleve en åndelig genfødsel. Åndedrætsteknikken rebirthing handler om at hyperventilere sig til kropslige erkendelser af sindets afkroge, og Asker pruster sin vej ind i en alternativ virkelighed.
Har du nogensinde fundet dig selv ved at stå på ét ben, mens du holder din fod bag ryggen i 40 graders varme? Det har jeg, og i programmet Yogaselfie kan du komme med helt ind i stillingen Standing Bow og alle de andre fysiske og spirituelle bevægelser, der har ramt sådan een som mig som et håb i mørket. Sammen med min utrolig skeptiske makker vil jeg undersøge tidens selvudviklingsbølge. Vi er fra Y-generationen, og bliver kaldt både dovne og selvoptagede. Vi har haft frit valg på alle hylder, men har aldrig kunnet tage os sammen til at ændre samfundet til det bedre, som tidligere generationer har gjort det. Slut med protester og politisk engagement, i stedet er vi begyndt at udvikle os selv, kroppen og sindet, og spørgsmålet er, om yoga, cross-fit og solomåltider uden kød er vores egen lille, stille revolution? Vi hudfletter praktikerne for at finde ud af, om det er fis i en hornlygte eller, om der virkelig er håb for de håbløse. Du kan komme med helt ind i de svedige og sjælfyldte lokaler. Ind i det dybt afslappede sind, de sunde maver og de spændstige muskler, der er klar til at ændre verden. &amp-#xC9-n øvelse, én bid efter den anden.