Lægens valg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lægens valg af Frank G. Slaughter

Frank G. Slaughter


Lægens valg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

På et stort amerikansk hospital er Gregory Alexander transplantationskirurg og kæmper – nogle gange med, andre gange imod, hospitalets ledelse – for det lægevidenskabelige fremskridt, som han så inderligt tror på. Centreret omkring den daglige gang på hospitalet fyldes romanen med kærlighed, konflikter, etiske dilemmaer, venskaber og offervilje, der kulminerer i en afgørende hjerte-lunge transplantation.
Frank G. Slaughter (1908-2001) var en amerikansk forfatter, hvis bøger er blevet solgt i mere end 60 millioner eksemplarer på verdensplan. Slaughter var kendt for at bruge sit eget erhverv (medicin) som inspiration til meget af indholdet i sine romaner. Han fik sin litterære debut med romanen “That None Should Die” i 1941 (oversat til dansk i 1942 under titlen “Ingen må dø”), og skrev efterfølgende mere end 50 bøger, både skøn- og faglitteratur. Flere af hans værker blev efterfølgende filmatiseret- heriblandt “Sangaree” og “Doctor‘s Wives”. Slaughter skrev fem bøger under pseudonymet C.V. Terry.