Ildkugler over Danmark – om sten der aldrig fløj Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ildkugler over Danmark - om sten der aldrig fløj af Ole Henningsen


Ildkugler over Danmark – om sten der aldrig fløj


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Ildkugler over Danmark – om sten der aldrig fløj” handler om danske beretninger om usædvanlige lysfænomener på himlen og om fund af sten, slagger og andre materialer, som finderne har troet var det fysiske bevis for, at materialet er dumpet ned fra himlen. Hændelserne er blevet grundigt efterforsket, og mange af de tilhørende sten er blevet analyseret af eksperter i et forsøg på at afdække deres hemmeligheder. Hvad viser resultaterne, og hvad er forklaringerne på de tilsyneladende mystiske hændelser? Det får du svar på i bogen “Ildkugler over Danmark – om sten der aldrig fløj”.