En filmstjernes død Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En filmstjernes død af Hank Janson

Bogreolen.dk


En filmstjernes død


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hank Janson får på dramatisk måde at vide, at hans gamle flamme, den skønne stripper Dee Bellaroso – nu en af de lysende stjerner på Hollywoods filmfirmament – er blevet myrdet på bestialsk vis. Hank flyver øjeblikkeligt til Los Angeles, og hvad der sker der, før mordet bliver opklaret og de skyldige fanget, er noget af det mest hårrejsende spændende, selv Hank Janson nogensinde har oplevet!Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer.
Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.