Meditation for børn 5 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Meditation for børn 5 af Trine  Lund Kjær

Birgit Lund Kjær


Meditation for børn 5


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Uglen repræsenterer som bekendt en kvalitet i dig. Den repræsenterer en kvalitet i ethvert menneske. Denne kvalitet er ikke begrænset eller stationær, den kan strække sig lige så vidt, som bevidstheden kan udvides til. Kun en ting er vigtigt at forstå. Du kommer aldrig i kontakt med denne ugle, hvis du ikke er i stand til varmhjertet at lukke den ind. Når du skal dygtiggøre dig, det værende sig indenfor hvad som helst, så ønsker du ikke at blokere dine muligheder for udvikling. Desværre er det menneskeligt at begrænse sig selv eller at begrænse sine muligheder for udvikling. Mange gange sker det helt ubevidst. Grunden kan være, at vi ikke ser et potentiale, vi ikke er vidende om, at vi har. Alligevel må dette potentiale have mulighed for at udfolde sig og når man dybt inde i sit hjerte virkelig ønsker, at det højeste potentiale må ske fyldest, da lukker man varmhjertet uglen ind og i samarbejde med den, folder man vingerne ud og blive taget til helt andre højder, end man selv anede var muligt.
Ønsker du at udfolde og møde dine egne evner eller vil du se dit barn virkeligt gro, så er bog 5 måske noget for jer.