Hverdagskampe Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hverdagskampe af Herman Bang

Bogreolen.dk


Hverdagskampe


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Teklas mor har aldrig forstået, hvorfor hendes datter nægter at gifte sig. I en alder af 30 år har hun hverken udsigt til eller lyst til at gifte sig med en mand, der sandsynligvis kun er ude efter hendes medgift. Alligevel er hun ikke meget for det, da hendes fætter William begynder at vise interesse for Anna på 18 år. Er det mon, derfor hun nødigt vil gifte sig?
Herman Bang (1857-1912) var en dansk kritiker, forfatter og journalist. I 1880 brød han igennem med romanen “Håbløse slægter”, og siden blev det til en lang række værker inden for forskellige genrer. Herman Bang er kendt for sin impressionistiske skrivestil og var en af hovedkræfterne bag det moderne gennembrud i dansk litteratur.