Mord en gros Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mord en gros af Mickey Spillane

Bogreolen.dk


Mord en gros


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I “Mord en gros” hvirvles mesterspionen Tiger ind i en malmstrøm af intriger: gør det af med en russisk topspion, forhindrer mordet på en oliekonge og stjæler rubinen ud af navlen på en mavedanserinde.Der er ikke et kedeligt øjeblik i Tigers tilværelse, og sarte nerver er der ikke tid til, for det er hele tiden et spørgsmål om liv eller død – også for Tiger.Frank Morrison Spillane (1918-2006) var en amerikansk forfatter, der skrev under navnet Mickey Spillane. Han var bedst kendt for sine mange krimier, der har solgt mere end 225 millioner eksemplarer på verdensplan. Spillane begyndte sin forfatterkarriere med at skrive små historier til tegneserier og endte med at skrive historier til blandt andet Superman og Batman. I 1947 fik Spillane udgivet sin første roman under titlen “I, the Jury”. Bogen blev efterfølgende udgivet på dansk i 1959 under titlen “Død over morderen”. Her introducerede Spillane for første gang den karakter, som blev den gennemgående hovedperson i mange af hans efterfølgende udgivelser: Mike Hammer.