Løvindens datter #2: Slyngelgudens plan Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Løvindens datter #2: Slyngelgudens plan af Tamora Pierce

Tamora Pierce


Løvindens datter #2: Slyngelgudens plan


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hertugen gik hen til sengen, tydeligt rystet over ødelæggelserne i værelset. Da han var omkring en meter fra vinduet, bevægede gardinet sig pludselig. Frem bag det dukkede den rødhårede kvinde op med læberne krænget tilbage i en snerrende grimasse og en lang dolk i hånden. Alianne stod på den forkerte side af sengen, nærmest døren. Saraju kastede sig tværs over sengen i et langt, smidigt spring og gennemborede den rødhårede kvinde … Alianne, som er slave hos hertugfamilien i Tanair, er sat til at passe på døtrene Dovasa og Saraju. For det er også en del af Slyngelgudens plan …