Det gode skoleliv Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det gode skoleliv af Louise Klinge

Morten Kisendal Fabricius


Det gode skoleliv


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Skolen skal være for alle børn. Og give dem lyst til at lære. Desværre er det ikke alle, der trives og får det optimale ud af deres skolegang. Derfor har fire skoleforskere sammen med lærere og elever undersøgt, hvad der skal til for, at undervisningen fanger alle børn. I “Det gode skoleliv” fortæller forfatterne, hvad der sker med børnenes trivsel og faglighed, når de får medbestemmelse – og i god stemning arbejder aktivt med det, der inspirerer dem.
Bogen udgives i forbindelse med konferencen “Er skolen for børn og sarte sjæle? – Hvordan skaber vi det gode skoleliv for både børn
og voksne?” Konferencen afholdes den 13. september 12-16:30 i Experimentarium.