Den skinbarlige sandhed om Lumikkos litterære selskab Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den skinbarlige sandhed om Lumikkos litterære selskab af Pasi Ilmari Jääskeläinen

Pasi Ilmari Jääskeläinen


Den skinbarlige sandhed om Lumikkos litterære selskab


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ella Amanda Milana – smukt buede læber, maleriske brystvorter, defekte æggestokke – er gymnasielærer og litterat. Under et vikariat i sin hjemby bliver hun uventet trukket helt ind i inderkredsen om den feterede, mystikombruste, aldrende forfatterinde Laura Lumikko. Der med ét forsvinder.
En pageturner om litteraturens forførende kraft, om ambitioner og længsler, og især om forfatterenes intensive, nådesløse jagt på kilder at tappe inspiration fra. For hvorfra stammer historierne i de bøger, vi læser?
Pasi Ilmari Jääskeläinen (f. 1966) er finsk forfatter. Hans roman om Laura Lumikkos litteraturselskab er solgt til 15 lande og indtil videre udkommet på fransk, engelsk, tysk, hollandsk, spansk, italiensk, koreansk – og nu også dansk.