Den sorte børs Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den sorte børs af Claus Bundgård Christensen

Claus Bundgård Christensen


Den sorte børs


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Livet under Besættelsen gik videre. Under krigens ekstreme situation voksede en omfattende og organiseret kriminalitet – som ellers kun var kendt fra forbudstidens USA – frem. Ikke mindst i den brutale politiløse tid fra 1944. Ulovlig handel med rationeringsmærker, cigaretter mv. fandt sted over hele landet på kaffebarer og i baglokaler. Opfindsomheden var stor blandt menigmand, men også egentlig erhvervskriminalitet, hvor en lang række respektable virksomheder var involveret, fandt sted.
Historiker og universitetslektor Claus Bundgård Christensen udgav oprindeligt Den sorte børs, Fra besættelsen til efterkrigstiden i 2003. Manuskriptet er baseret på hans phd.-afhandling.