Cowboy Dan Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Cowboy Dan af Rune Fleischer

Rune Fleischer


Cowboy Dan


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det vilde Vesten var ikke for enhver. Det var tider, hvor prærien var fyldt med cowboys. En hård tid, hvor man var nødt til at være sej.Cowboy Dans job er også hårdt. Han passer nemlig kvæg hele dagen.Men han vil også være sej, sådan en rigtig hård banan.
Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen “Eventyret om den vidunderlige bronce” (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.