Biggles på storvildtjagt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Biggles på storvildtjagt af W.E. Johns

W.E. Johns


Biggles på storvildtjagt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det starter som en simpel efterforskning af forfalskede frimærker og falskmøntneri. Men da Biggles nægter at tage imod bestikkelse, bliver han i stedet udsat for mordforsøg! Nu går den vilde jagt efter forbryderne og ikke mindst deres pengetrykkeri. Sporene fører Biggles og hans hold til Kairo, hvor det viser sig, at forbryderne bruger meget utraditionelle midler til at smugle pengene ind i Europa.
William Earl Johns (1893-1968) var en engelsk forfatter og pilot, der gjorde tjeneste i den britiske hær under Første Verdenskrig. Under navnet W.E. Johns udgav han over 160 adventureromaner, hvoraf størstedelen har flyvehelten Biggles som hovedperson.
W.E. Johns‘ bøger er skrevet i et sprog, der i dag kan virke stødende. Eventuelle racistiske udtalelser er ikke udtryk for forlagets holdninger.