Samlejeg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Samlejeg af Viggo Madsen

Bogreolen.dk


Samlejeg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Viggo Madsens “Samlejeg” indeholder et udvalg af digte og noveller, der har det til fælles, at de udtrykker en mening om det meste. Det er beskrivelser, både positive og negative, af en række stemninger, følelser, tilstande, typer og handlinger, og de fleste læsere vil nok kunne genkende lidt af sig selv i teksterne.
Den danske forfatter Viggo Madsen (f. 1943) er uddannet bibliotekar og arbejdede på Vollsmose Bibliotek i Odense fra 1973 og frem til sin pension i 2003. Viggo Madsen debuterede med romanen “Brandmand på to hjul” i 1966 og har efterfølgende udgivet adskillige digtsamlinger, flere romaner og en række børnebøger. Han modtog Emil Aarestrup Medaljen i 2000 og har gennem sin forfatterkarriere modtaget flere legater. I 2009 fik han tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.