Spionernes hus Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Spionernes hus af Daniel Silva

Daniel Silva


Spionernes hus


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Spionernes hus
Da Londons West End bliver rystet af et brutalt terrorangreb, er Gabriel Allon, ny chef for den israelske efterretningstjeneste, slet ikke i tvivl om, hvem der st&aring-r bag: IS-lederen Saladin. Angrebet er planlagt ned til mindste detalje og d&oslash-deligt i sin perfektion. Der er kun &eacute-n l&oslash-s tr&aring-d.
Denne tr&aring-d f&oslash-rer Gabriel Allon og hans team til Sydfrankrig og til en af de rigeste m&aelig-nd i landet, Jean-Luc Martel og hans k&aelig-reste, Olivia Watson, en smuk, britisk tidligere fotomodel. Olivia foregiver ikke at kende den sande kilde til Martels enorme formue. Og Martel vender p&aring- samme m&aring-de det blinde &oslash-je til, da han indg&aring-r forretninger med en mand, hvis eneste m&aring-l er at &oslash-del&aelig-gge hele den vestlige verden. Allon indser hurtigt, at Olivia er hans eneste mulighed for at forhindre det n&aelig-ste terrorangreb. Men kan han vinde hende over p&aring- sin side &ndash- inden det er for sent?