Horbylundemanden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Horbylundemanden af Stefan Kjerkegaard


Horbylundemanden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Per Hojholt var en af det 20. arhundredes vAesentligste nordiske digtere. Med sit usAedvanlige talent var han en drivende kraft i moderniseringen af dansk litteratur fra 1960’erne og frem.Denne bog er en introduktion til hans forfatterskab, skrevet til litteraturstuderende og undervisere i litteratur. Bogen beskAeftiger sig med vAesentlige tekster ud fra en periodeinddeling af forfatterskabet og kaster isAer nyt lys over den tidlige og sene fase, ligesom den introducerer til centrale tematikker i Hojholts nyskabende tekster og prAesenterer hans knivskarpe litteratursyn. Skulle man nogensinde fortryde, at man har ladet sig fode, eller blot synes at nu har det varet lAenge nok, sa kunne man bare ga herop og lAegge sig og nyde stilheden og udsigten, salAenge det nu ville vare. Det ma vAere et smukt sted at torre ind.Horbylundemanden.