Timmy Taber 2: Se nu, hvad du har gjort Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Timmy Taber 2: Se nu, hvad du har gjort af Stephan Pastis

Stephan Pastis


Timmy Taber 2: Se nu, hvad du har gjort


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

TIMMY TABER ER TILBAGE!
Er der nogen, der ikke kender mig endnu, skal de bare vide tre ting:
1. Jeg blev født.
2. Jeg var et geni.
3. Jeg grundlagde et forretningsimperium.
Og nu er jeg tæt på at opklare min generations største mysterium. Men selv et geni kan bringes til fald af fupmagere, svindlere, bedragere og alle deres rævestreger. Vil det lykkes den største bedrager af dem alle (den, hvis navn ikke må nævnes … ) at spolere MEGA TABER A/S’ triumf?
Stephan Pastis, manden bag denne bog og #1 New York Times-bestselleren “Timmy Taber 1: Ingen er fejlfri…” er også skaberen af tegneserien “Perler for svin”, som går i mere end 700 aviser verden over og har en stor og loyal fanskare.
“Er du (eller det barn, du leder efter en selvlæsningsbog til) glad for film som Min søsters børn, Far til fire eller bøgerne om Kaptajn Underhyler, vil du ikke gå helt galt i byen med Timmy Taber.” – Bogblogger.dk