Et gys fra graven Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Et gys fra graven af Erling Bugge

Erling Bugge


Et gys fra graven


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Et øjeblik troede jeg, at jeg skulle dø af skræk.Eller i det mindste være hvidhåret resten af mit liv.Mit korte hår rejste sig som børsterne på en hund. Hjertet frøs fast i halsen på mig, så jeg ikke kunne skrige på hjælp. Mine øjne spilede sig op, så der var fare for, at de skulle trille ud af hovedet på mig …”Kasper og hans familie flytter ind lige ved siden af en kirkegård i det hus, hvor kirkens graver før i tiden boede. Når han kigger ud ad vinduet fra sit værelse, kan han se kirkegården, der ligger badet i månelys. I løbet af den første nat får han besøg af en, der burde være blevet i sin grav …Erling Bugge er en dansk forfatter, der har skrevet en lang række populære børne- og ungdomsbøger. Erling Bugge har blandt andet skrevet letlæselige gysere, julehistorier og den historiske serie om vikingedrengen Asbjørn.