Hjemme hos Jeppe Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hjemme hos Jeppe af Bent Faurby

Bent Faurby


Hjemme hos Jeppe


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jeppe og Lærke leger hjemme hos Jeppe.Nu får Lærke en god idé.Men tør Jeppe være med?Og hvorfor kalder han Lærke for fru Jensen?Serie: ÅrstidsbøgerBent Faurby (f.1938) er en dansk fag- og børnebogsforfatter og folkeskolelærer. Han voksede op i en lærerfamilie i Kolding og følte det derfor naturligt selv at gå lærervejen. Han blev uddannet i 1960 og flyttede få år efter til Grønland, hvor han underviste i Upernavik i Nordvestgrønland. Mødet med det smukke land og den barske natur inspirerede Bent Faurby til at skrive to fagbøger om Grønland. Men også hans store interesse for sport har sat sine spor i forfatterskabet, hvor flere af bøgerne kredser om sport, spænding og konkurrence og de følelser, det vækker i børn og unge. Bent Faurby har i tidens løb udgivet mere end 70 bøger, hvoraf en del er letlæsningsbøger for børn. Bent Faurby debuterede i 1977 og er især kendt for sin bogserie om drengen Tom og hans mange hverdagseventyr.