Når livet gør ondt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Når livet gør ondt af Per Straarup Søndergaard

Per Straarup Søndergaard


Når livet gør ondt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

»En dag sad jeg alene på mit værelse og græd. På et tidspunkt kunne jeg ikke mere. Jeg fik øje på et barberblad og skar nogle rifter i min arm. Det føltes, som om der var nogle ting, der fløj ud og forsvandt. Det var en stor lettelse«. Sådan fortæller en 16-årig pige. Hendes udtalelse er typisk. Selvskadende handlinger er noget, unge griber til, når livet gør ondt.
I ‘Når livet gør ondt’ fortæller 11 unge om baggrunden for deres selvskadende adfærd og om hvad de har gjort for at finde mere hensigtsmæssige strategier til at løse deres problemer. Bogen indeholder også med interviews med fagfolk, der arbejder professionelt med selvskadende adfærd. De sætter fokus på forskellige former for behandling, på definition og afgrænsning af problemet og på at sætte det ind i en samtidshistorisk sammenhæng.
Bogen kan læses af alle, der har interesse for dette aktuelle fænomen. Bogen er også velegnet til undervisning og projektarbejde i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne.