SKIFTEDAG Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

SKIFTEDAG af Dorthe Studsgarth

Dorthe Studsgarth


SKIFTEDAG


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I seks døgn i 2007, lige før finanskrisen, følger vi Beth og Kathrin, der er enæggede tvillinger, mens de bytter roller i en hæsblæsende dyst på at vinde håneretten over den anden. Undervejs hvirvles de ind i løgne, intriger, dystre familiehemmeligheder og politisk spin. Det bringer dem frem og tilbage mellem det jyske gods, hvor Beth bor, og København, hvor Kathrin lever som kendt tv-vært og single.
Tvillingerne ønsker én gang for alle at få afgjort, hvem af dem der er mest cool: Beth der er gift og fuldtidsmor til tre, eller Kathrin der prøver sig frem mellem jobs og kærester.
Derfor bytter de roller en sidste gang. Men intet går, som de venter, og intet er, som de tror. Da de først går i gang med at leve hinandens liv, tager deres skæbner nogle vilde drejninger, der kommer bag på både dem selv og deres omgivelser. Imens afdækkes løgne, overraskelser, grin og spin.
“Første klasses ferielæsning. En lille guldklump. Dorthe Studsgarth skriver godt: flydende, virkelig gode replikskifter og hendes sans for humor er udpræget – jeg måtte flere gange grine højt.”
(Anmeldt Af Kathinka Bruhn i Weekendavisen, 2008)