I tror aldrig pГҐ mig! Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

I tror aldrig på mig! af Karen Videbæk

Karen Videbæk


I tror aldrig pГҐ mig!


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“De snakkede alle sammen om de sjove og spГ¦ndende og dyre steder, de havde vГ¦ret.I Spanien! – PГҐ Mallorca! – Kanotur pГҐ GudenГҐen! – Tunesien! – I spejderlejr! – PГҐ Kreta!Det var ikke til at holde ud at hГёre pГҐ. Og helt galt blev det, da Bente sagde, at hun ikke havde vГ¦ret nogen steder.Trine sГҐ godt, hvordan nogle af pigerne fГёrst kiggede pГҐ Bente og sГҐ pГҐ hinanden.SГҐdan skulle de ikke kigge pГҐ HENDE!”Vi var i Samarkand,” sagde Trine, inden hun havde nГҐet at tГ¦nke sig om…Trine roder sig indimellem ud, hvor hun ikke kan bunde. Det sker tit, fordi det bare er meget nemmere at fortГ¦lle tingene, som man gerne ville have, at de var, i stedet for sГҐdan som de egentlig var. DesvГ¦rre ender det tit med, at ingen tror pГҐ hende – ogsГҐ nГҐr hun siger sandheden!
Karen Videbæk (1927-1997) var en dansk forfatter og oprindeligt uddannet som lærer. Karen Videbæk er kendt for sine børnebøger.