ONDSKABENS ARV Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

ONDSKABENS ARV af Frank  Jensen

Bogreolen.dk


ONDSKABENS ARV


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ved en række grove og bestialske overfald på fremmede forsøger en nynazistisk gruppe at fremprovokere gengældelsesangreb mod almindelige danskere, der skal skabe en ukontrolleret spiral af had og vold mellem danskerne og fremmede kulturer.
PET kommer på sporet af nynazisterne som gerningsmænd til overfaldene og mistænker, at der i politiets egne rækker er betjente, der sympatiserer med nazisterne. PET indsætter hemmelige agenter blandt højreekstremisterne, og der starter nu en voldsom hemmelig kamp mellem PET’s agenter, nazisternes kampgruppe Sturm88 og lejemordere fra Balkan.
En hemmelig nazileder sidder i skjul og styrer begivenhederne, der har tråde helt tilbage til topnazisten Heinrich Himmler.
Om Forfatteren
Frank Jensen (f. 1949) er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972, og i 1988 blev
han specialist i kontraspionage. I 1988 var han leder af PET’s efterforskning af Blekingegadebanden. I samarbejde med bl.a. FBI introducerede han criminal profiling i Danmark, og han var leder af den
danske indsats under tsunamien i Sydøstasien. Frank Jensen blev pensioneret i 2012 og arbejder nu
som kommentator på TV 2 i efterretningssager. Han har tidligere udgivet krimien Organisationen (1984) og spændingsromanerne Som et blik fra helvede (2013) samt Syrienkrigeren og Muldvarpen, begge i 2017.