In extremis: tanker og bekendelser ved et nyt verdensbillede Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

In extremis: tanker og bekendelser ved et nyt verdensbillede af Finn Methling

Finn Methling


In extremis: tanker og bekendelser ved et nyt verdensbillede


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I 12 essayistiske tekster giver Finn Methling sit personlige bidrag til en række filosofiske, videnskabelige og moralske emner. Methling kommer vidt omkring i “In Extremis” og behandler alt lige fra verdensbilleder, skæbnen og døden til moralen, æstetikken og, ej at forglemme, kvinden.Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne “Fornægteren” (1950) og “Stjernefloden” (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, “Dagen i morgen” (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.